Sök
Aktuellt
Billigt
Kategorier

Livets karusell

49 krönikor 2007-2015

Han ger oss en trolleriformel för vår plats på jorden

Regelbundet skriver Carl-Einar Häckner krönikor, ända sedan 1992. Detta är hans tredje samling.

Köp
190 kr
Pris: 190 kr
Kategori: Fakta & debatt
Originalspråk:
Upplaga:
Format: 140 x 215 mm
Sidor: 180
ISBN-13: 9789187291586
EAN: 9789187291586
Utgivning: 2015-09-02
Lagerstatus: Finns på lager
Bandtyp: Inbunden
Originaltitel:

Om boken

När livet tar ett språng, överraskar, söker nya vägar, ger det Carl-Einar Häckner kraft. Både när han uppträder och när han skriver. Så här presenterar han sin nya bok: "I en orolig värld finns drömmarna och mina nummer magin stannar kvar som en bit barndom Allt är möjligt."        

Sedan 1992 har han skrivit krönikor i Dagens Arbete, Göteborgs-Posten och Metallarbetaren. Krönikorna handlar om livet, kärleken och drömmarna vi alla bär. De fångar det lilla i det stora och med trollstavens kraft fyller han oss med kärlek, hopp, förståelse och kraft att gå vidare. Han ger oss en trolleriformel för det goda samhället och allas vår önskan att hitta en mening och plats här på jorden.

Recensioner

"En krönika om dagen av Carl-Einar Häckner, ger dig en motvikt till det mörka och onda, den människan du kan göra glad finns alldeles nära dig, du behöver inte leta i vrår eller skrymslen. Texterna räcker in i december, sedan kommer ljusen! ...blir det för motigt får han tänka på katten och sin syster Marie-Louise, som inte finns mera. När han skriver om sin syster, får jag tårar i ögonen, det är så nära, ömsint och fint." Bo Bjelvehammar - Tidningen Kulturen

Hem
Böcker
Författare
Köpvillkor
Om förlaget
Aktuellt
Framtida boksläpp
Nya böcker
Populära böcker
Billigt
Pocket
REA
Kategorier
Roman
Noveller
Fakta & debatt
Biografi
Krim & thriller
Barn & ungdom
Humor
Poesi
Ljudbok
Visa alla kategorier
Sök
Meny