Sök
Aktuellt
Billigt
Kategorier

Plåtad

ungdomsthriller

I en lagerlokal nära Ted öppnas en kriminell fotostudio

I Gröndal upptäcker Ted och hans kompisar en fotostudio på ett industriområde. Detta är Victor och Stefan Estbys tredje undomsthriller om Ted och hans liv.

Köp
135 kr
Pris: 135 kr
Kategori: Barn & ungdom
Originalspråk:
Upplaga:
Format: 135 x 210 mm
Sidor: 142
ISBN-13: 9789188144782
EAN: 9789188144782
Utgivning: 2004-11-05
Lagerstatus: Finns på lager
Bandtyp: Kartonnage
Originaltitel:

Om boken

Ted upptäcker att det går att göra snabba pengar som fotomodell. Men det har sitt pris. Han märker också att under en vacker yta behöver inte allt vara lika vackert. Och att skönhet kan finnas på nära håll om man bara öppnar ögonen. I husen bakom Färgfabriken döljer sig något som för alltid kommer att förändra hans bild av Gröndal.


Och sig själv. ”Uppmärksamheten måste ha brustit, för plötsligt hördes ett krasande i gruset som av ett raskt steg och han kände ett järnhårt grepp om nacken. Det var så hårt att han inte kunde vända sig om och se vem det var. Men han hade inte en tanke på att vända sig om. Det gjorde så ont att han bara kunde dra upp axlarna och stöna. - Jaså, vi har en liten smygtittare, hördes en röst som försökte låta mjuk, men darrade av vrede. Du ska få följa med mig upp och titta ordentligt! Ted åkte med uppför trapporna nästan utan att vidröra golvet. Det tog bara några sekunder. Så stod han inne i ateljén. - Här har vi smygtittaren. Jag fångade honom därnere. Vad ska vi göra med honom?”  


Plåtad är den tredje boken om Ted. Den första – Beskjuten – handlar om vapen i omlopp och den andra – Jagad – om hemlöshet och utanförskap. Författarna till denna serie om Ted heter Victor & Stefan Estby.

Hem
Böcker
Författare
Köpvillkor
Om förlaget
Aktuellt
Framtida boksläpp
Nya böcker
Populära böcker
Billigt
Pocket
REA
Kategorier
Roman
Noveller
Fakta & debatt
Biografi
Krim & thriller
Barn & ungdom
Humor
Poesi
Ljudbok
Visa alla kategorier
Sök
Meny