Sök
Aktuellt
Billigt
Kategorier

8 x otrohet

Otrohetens smärta och lockelse

I åtta noveller visas otrohetens många ansikten: mot den man älskar, mot barnen, mot syskonen, mot sig själv. Här berättar Stig Hansén om människors starka känslor.

Köp
165 kr
Pris: 165 kr
Kategori: Noveller
Originalspråk: Svenska
Upplaga:
Format: 160 x 230 mm
Sidor: 190
ISBN-13: 9789188144607
EAN: 9789188144607
Utgivning: 2002-09-01
Lagerstatus: Finns på lager
Bandtyp: Inbunden
Originaltitel:

Om boken

Vad ska mannen som far till Paris för att få vara ensam göra? frågar sig författaren Stig Hansén. Han tänker oavbrutet på sin sjuka dotter där hemma, men hennes mamma säger att hon vill att han inte kommer hem. Vad ska en annan man göra när hans kvinna ligger med andra? Ställa henne till svars eller hålla tyst och hoppas på en bättre morgondag? Eller vara otrogen själv? Han har samlat på sig ett knippe lögner att ta till i fall han upptäcks, men lär sig att språket och ursäkterna kan användas till mycket. Precis som kärleken.


Men det inser inte en annan man vi möter, han som lovar göra sin nya kvinna med barn i London där hon aldrig varit. En annan man får höra de mest oväntade saker av sin son. Hemma väntar den nya frun som kanske är med barn. Hur ska han kunna nå henne om han inte ens kan förstå sin son? Och vad finns det för svar att ge när man varit otrogen och vill skilja sig, men får frågan om man inte ett tag kan ta hand om den behövande systerdottern? Är det för mycket begärt att man sätter den egna kärleken i karantän när det gäller att rädda ett barn? 8 x Otrohet berör alla dessa frågor.

Hem
Böcker
Författare
Köpvillkor
Om förlaget
Aktuellt
Framtida boksläpp
Nya böcker
Populära böcker
Billigt
Pocket
REA
Kategorier
Roman
Noveller
Fakta & debatt
Biografi
Krim & thriller
Barn & ungdom
Humor
Poesi
Ljudbok
Visa alla kategorier
Sök
Meny