Sök
Aktuellt
Billigt
Kategorier

Den upplysta stigen (12 cd)

Vår första ljudbok blev en kriminalroman

Kjell Eriksson har avslutat serien om Ann Lindell som kriminalinspektör. Den upplysta stigen är första boken i serien och finns nu som ljudbok.

Köp
165 kr
Pris: 165 kr
Kategori: Ljudbok
Originalspråk:
Upplaga: 3
Format: 130 x 130 mm
Sidor: 0
ISBN-13: 9789185489787
EAN: 9789185489787
Utgivning: 2011-04-06
Lagerstatus: Finns på lager
Bandtyp: CD
Originaltitel:

Om boken

Sju av Kjell Erikssons tio kriminalromaner har nominerats till Årets deckare. Den första fick pris som Årets bästa deckardebut. Kjell Erikssons böcker har översatts och sålts till USA, Frankrike, Nederländerna, Tyskland, Italien, Norge, Danmark och Finland.


Den upplysta stigen handlar om en ung människas brutala död i en uppländsk skog, om rasism och byanda, svartsjuka, ensamhet och oväntad ömhet, om en gerillarörelse på en främmande kontinent. Den upplysta stigen är en roman om vår tid, den lilla byn och världen utanför. När en ung man hittas mördad, gömd under en gran, påbörjar kriminalinspektör Ann Lindell en trögstartad utredning som kommer att skaka om en hel by. Varför kom den unga mannen till den lilla uppländska byn Ramnäs? Kring lant-arbetaren Edvard Risberg och hans familj kretsar utredningen, som leder Ann Lindell från Ramnäs, via Uppsala till Sydamerika. Allt under minnet av hennes eget kraschade äktenskap.


Kjell Eriksson är både författare och trädgårdsmästare.

Hem
Böcker
Författare
Köpvillkor
Om förlaget
Aktuellt
Framtida boksläpp
Nya böcker
Populära böcker
Billigt
Pocket
REA
Kategorier
Roman
Noveller
Fakta & debatt
Biografi
Krim & thriller
Barn & ungdom
Humor
Poesi
Ljudbok
Visa alla kategorier
Sök
Meny