Sök
Aktuellt
Billigt
Kategorier

Hon såg allt i färger

En mammas och en pappas långa liv

Kajsa närmar sig slutet. Familjen är samlad, maken Rune och de tre vuxna barnen. Den sista tiden har väckt känslor och reaktioner. Döden är inte välkommen.

Köp
125 kr  175 kr 
Pris: 175 kr
Kategori: Roman
Originalspråk: Svenska
Upplaga:
Format: 140 x 215 mm
Sidor: 140
ISBN-13: 9789188753519
EAN: 9789188753519
Utgivning: 2022-03-25
Lagerstatus: Finns på lager
Bandtyp: Inbunden
Originaltitel:

Om boken

Kajsa och Rune har haft ett långt liv tillsammans, byggde en stuga vid en sjö på Bredfjället och renoverade ett fäbodställe i Dalarna men återvände alltid till huset på Lyckorna i Ljungskile.

HON SÅG ALLT I FÄRGER är en roman som följer deras liv tillbaka i tiden. Kajsas uppväxt och familjens företag Nihlmarks Trä i Göteborg. Runes bakgrund är annorlunda, männen har varit snickare i flera generationer. Kajsas liv och hennes sätt att vara gjorde intryck på omgivningen. Hennes akvarellmålande, skaparlust och positiva livssyn likaså.

Författaren Christer Johansson har skrivit sin åttonde roman, om de människor som står honom allra närmast. Målningen på omslaget är en akvarell av Kajsa Johansson.

Christer Johansson har tidigare på Lindelöws givit ut en trilogi om Vincent och hans två halvbröder, Karl och Kristian: Vakten på Kynnefjäll , Det sjunde året och Gott nytt år . Nu är han aktuell med en roman som speglar författarens egen mamma: Hon såg allt i färger . Christer Johansson är uppvuxen och bosatt i Ljungskile, arbetar som chef i den psykiatriska öppenvården i Uddevalla, är från början utbildad sjuksköterska. 

Recensioner

"Boken ä är en djupt personlig berättelse ... romanen är en lågmäld och ömsint berättelse om en anhörigs reaktion och känslor inför döden."  / Inger Wassemius - Btj, april 2022

Hem
Böcker
Författare
Köpvillkor
Om förlaget
Aktuellt
Framtida boksläpp
Nya böcker
Populära böcker
Billigt
Pocket
REA
Kategorier
Roman
Noveller
Fakta & debatt
Biografi
Krim & thriller
Barn & ungdom
Humor
Poesi
Ljudbok
Visa alla kategorier
Sök
Meny